Zlati Slovenec ostal brez kluba

Foto: Profimedia Saša Zagorac
Slovenski košarkarski reprezentant je ostal brez službe.
Oglej si celoten članek

Krilni center Saša Zagorac se je sporazumno razšel z madžarsko ekipo Soproni. 34-letni Zagorac je bil s povprečjem 17,4 točke na tekmo drugi strelec zadnjeuvrščene ekipe madžarskega prvenstva.

Zagorac, ki je v septembru s slovensko reprezentanco osvojil evropski naslov, je po vseh treh mesecih zapustil ekipo Soproni. Na osmih tekmah je v povprečju odigral 32 minut, v statistiko pa je 17,4 točke dodal 5,1 skoka in 1,9 asistence.

Zagorac je v decembru staknil poškodbo ahilove tetive, katere rehabilitacija naj bi trajala med štirimi in šestimi tedni, zato se je z delodajalcem dogovoril za prekinitev pogodbe.

Krilni košarkar je zbral 21 uradnih nastopov za slovensko reprezentanco. Na evropskem prvenstvu 2017 je na sedmih srečanjih v povprečju odigral štiri minute.

Foto: EPA Saša Zagorac

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.