"Zmaga Barçe za navijače L'Poola"

Foto: Žurnal24 Barcelona slavi že drugi dan. Morda pa z njo tudi navijači Liverpoola!? (Foto: R
"Za zmaga je tudi zanje." Zmaga Barcelone! Za navijače Liverpoola, zatrjuje Javier Mascherano. Medtem v taboru Manchestra napovedujejo: "Zacelili bomo rane in se naslednjo sezono vrnili še boljši."
Oglej si celoten članek

Za navijače Liverpoola
Zbrali smo še nekaj izjav po zmagoslavju Barcelone nad Manchester Unitedom v finalu Lige prvakov. Javier Mascherano je tako naslov prvaka poklonil navijačem svojega nekdanjega moštva Liverpoola. "Vem, da so bili navijači Liverpoola ob mojem odhodu razočarani nad mano, zato bi rad rekel, da je ta zmaga tudi zanje." Tako kot njegovi novi soigralci je tudi on odločen, da to ne bo zadnja lovorika te zlate generacije Barcelone: "Upam, da lahko še naprej dominiramo v Evropi, a se zavedam, da je težko vsako leto zmagati. Osvojili smo domačo ligo, osvojili smo Ligo prvakov, a ciljev za prihodnost nam ne zmanjka."

Mislim, da se jih da ustaviti. Tekom sezone so nekajkrat izgubili, torej so premagljivi. Je pa res, da imajo nekaj izjemnih posameznikov in so res odlična ekipa.
Edwin van der Sar

Van der Sarja poraz ne bo preganjal
V senci zmage Barcelone je ostal 40-letni vratar Manchestra, Edwin van der Sar, ki je s porazom sklenil dolgo in uspešno kariero. Na vprašanje, ali ga bodo poraz in trije prejeti zadetki na zadnji tekmi preganjali v zasluženem pokoju, je odgovoril: "Zaradi tega ne bom postal pretirano čustven, ne bom se zjokal. Sem kar sproščen. Sranje se pač dogaja. Seveda bi bilo lepše, da bi se poslovil z zmago. Sem razočaran, a takšno je pač življenje - včasih zmagaš, včasih izgubiš. Mislil sem, da bom bolj čustven, a vem, da je pravi čas, da se upokojim. Zadovoljen sem s svojo odločitvijo." Zdaj si bo vzel leto premora, nato pa se bržkone vrne v svetu nogometa kot trener.

Zacelili bomo rane in
se naslednjo sezono vrnili še boljši. Smo razočarani, a preveč ne smemo biti, saj je za nami odlična sezona.
Rio Ferdinand

Becks: "Messi strašljivo dober"
Oglasil se je tudi nekdanji član Uniteda, David Beckham. "Barcelone je tako zelo dobra v podajah. Res so talentirani. Imajo nekaj odličnih posameznikov, predvsem pa delujejo dobro kot ekipa. Kot navijač Manchestra sem razočaran, kot ljubitelj nogometa pa sem vesel za čudovito tekmo," je iz Los Angelesa sporočil priljubljeni Becks. Za igralca tekme Lionela Messija pa je pritrdil splošnemu mnenju, da je najboljši nogometaš na svetu. "Ja, z naskokom. Fant je strašljivo dober."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.