Zmaga Debevca, Dvoršakova druga

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Najboljši slovenski strelec Rajmond Debevec je na mednarodni tekmi v Kuvajtu osvojil prvo mesto z malokalibrsko puško leže. Nosilec treh olimpijskih odličij je šele po 21. finalnem strelu premagal Kazahstanca Aleksandra Jermakova.
Oglej si celoten članek

Debevčev uspeh je dopolnila Živa Dvoršak, ki je z zračno puško zasedla drugo mesto.

Od mlade ljubljanske strelke, ki je na nedavnem evropskem prvenstvu v danskem Odenseju osvojila odličje bronastega leska z zračno puško in dosegla največji uspeh v karieri, je bila v finalu boljša Srbkinja Andrea Arsović.

V Kuvajtu sta nastopila še dva slovenska strelca: Željko Moičević je na tekmi z zračno puško zasedel četrto mesto, Robi Markoja pa deseto. Debevec je v tej disciplini osvojil 18. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.