Zmaga mladih Slovencev za slovo

Foto: Žurnal24
Mladi slovenski nogometaši do 19 let so kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2011 zaključili z zmago s 4:0 proti Malti. Mladi Slovenci so sicer možnosti za nastop na EP zapravili že pred tekmo z Malto.
Oglej si celoten članek
Fink za skalp Madžarov
Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let je v Slovenski Bistrici igrala prijateljsko tekmo proti madžarskim vrstnikom in zmagala z 1:0 (0:0). Edini strelec na dvoboju je bil Matic Fink, ki je zadel v 70. minuti.

Slovenska nogometna reprezentanca igralcev do 19 let se ni uspela prebiti v drugi krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2011.

Po porazih z Nizozemsko in Slovaško so varovanci selektorja Boruta Jarca v zadnjem srečanju premagali Malto s 4:0 (4:0). Tekma v Murski Soboti ni odločala o ničemer, saj sta v drugi krog napredovali le prvi dve reprezentanci iz skupine. Ti sta se udarili v zadnjem krogu v Lendavi in Nizozemci so slavili z 2:1 (1:0). Zadetke proti Malti sta dosegla Dino Stančič (6., 36.) ter Enej Jelenič (33., 41.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.