Zmaga Piklu, rekord Kranjcu

Foto: Žurnal24 Primož Pikl je tretjo tekmo poletne velike nagrade končal na desetem mestu.
Primož Pikl je zmagovalec druge tekme celinskega pokala v smučarskih skokih. V Kranju je pod Šmarjetno goro preskočil Roberta Kranjca in Poljaka Marcina Bachledo.
Oglej si celoten članek

Tudi rekordna daljava Roberta Kranjca (118,5 metra) v Kranju ni bila dovolj, da bi z najvišje stopničke izrinil reprezentančnega kolega Primoža Pikla. Slednji je tako dosegel že drugo zaporedno zmago, po tem ko je že slavil v Velenju. Za Piklom (259,6 točke) sta se zvrstila Kranjec (253,1) in Poljak Marcin Bachleda (250,8). Še po prvi seriji se je zdelo, da bi Slovenci lahko odnesli kar trojno zmago, saj je bil Jure Bogataj tretji, Mitja Mežnar pa peti, a sta se na koncu zvrstila na sedmo in osmo mesto. Domače točke so osvojili še Andraž Pograjc (11. mesto), Robert Hrgota (13.), Anže Damjan (14.), Rok Urbanc (20.), Jurij Tepeš (21.), Primož Peterka (27) in Jure Šinkovec (29.). V nedeljo bo v Kranju na sporedu še ena tekma celinskega pokala. Prva serija se bo začela ob 10. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.