Zmaga Takanašijeve, Logarjeva četrta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Japonka Sara Takanaši je zmagovalka prve od dveh tekem poletne velike nagrade v smučarskih skokih v kazahstanskem Almatyju.
Oglej si celoten članek

Sara Takanaši (238,2 točke) je zmagala z veliko prednostjo pred Rusinjo Irino Avakumovo (206,3) na drugem mestu, tretja je bila Japonka Juki Ito (203,1). Tik za stopničkami je pristala najboljša Slovenka Eva Logar (202,6).

Poleg Logarjeve je od slovenskih skakalk med najboljšo deseterico končala še Maja Vtič, ki je bila po prvi seriji druga in je zaostajala le za Takanašijevo, v finalu pa je pokvarila svojo uvrstitev in zasedla končno šesto mesto z 197,3 točke. 

Katja Požun (169,5 točke) je bila 13., Urša Bogataj (163,9) 17., Špela Rogelj (159,5) pa je tekmo končala na 18. mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.