''Zmagali smo, vendar smo igrali slabo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Madridski Real je na prvenstveni tekmi proti Rayu Vallecanu osvojil tri pomembne točke, Jose Mourinho pa je prepričan, da ekipa še vedno ni dovolj prepričljiva. ''Potrebujemo zmage,'' je povedal Portugalec.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Arbeloa Benzema Rayo Vallecano Real Madrid Liga BBVA Španija španska liga Trener Real Madrida Jose Mourinho je po zmagi v gosteh proti Rayu Vallecanu priznal, da njegova ekipa ni igrala najbolje, vendar je kljub temu zadovoljen z rezultatom. ''Težka tekma je bila. Pokazali smo podoben pristop kot v lanski sezoni. Minimalna zahteva je, da si popolnoma zbran in motiviran. Nasprotna stran se je močno borila, veliko so tekli, a mi smo bili odločeni,'' je povedal Mou. ''V lanski sezoni smo bili v napadu zelo analitični, zato smo tudi dosegli toliko golov, vendar trenutno ne igramo dobro. Nismo povsem samozavestni in potrebujemo zmage,'' je dodal Portugalec.

Obračun med Realom in Rayo Vallecano je bil prestavljen na ponedeljek, saj je prišlo do sabotaže na stadionu Teresa Rivero. Nekdo je prerezal kable, ki napajajo reflektorje. ''Težko se je bilo osredotočiti na tekmo, potem ko so morali čakati, na koncu pa niso igrali. Vse do treh popoldne sploh nismo vedeli, kdaj bomo igrali. Uspelo nam je premagati to oviro, čeprav je bila predstava slaba. Veliko so pritiskali na nas, zato smo izgubljali posest žoge, vendar smo imeli več priložnosti za gol,'' je zaključil trener Reala.

Ramos: ''Ne vem, če je bila to kazen''

Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos se je po odsotnosti na tekmi z Manchester Cityjem ponovno vrnil v ekipo. ''Ne vem, če je bila to kazen. To je stvar trenerja. O mojih zadevah in družinskih zadevah se pogovarjam za zaprtimi vrati. Govorim o Real Madridu in tistem, kar je v moji krvi. To je moja stvar,'' je povedal Ramos.

''Še naprej si želim pomagati ekipi in opravljati svojo nalogo. Vsakdo rad igra in vesel sem, da sem ponovno v ekipi,'' je zaključil branilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.