Zmagi za Celje in Gorenje

Foto: Žurnal24 Celjani korakajo novemu naslovu naproti.
Celjani so v 15. kolu slovenske rokometne lige z številnimi mladinci brez težav odpravili Rudarja iz Trbovelj, Gorenje pa ni imelo težav pri predzadnjemu moštvu z lestvice iz Ivančne Gorice.
Oglej si celoten članek
 

MIK 1. Liga, 15. kolo

Rudar : Celje P. L. 30:34
SVIŠ P. G. : Gorenje 25:36
Gold Club : Trimo 26:29
Knauf I. : Slovan 26:27
Prevent : J. Ormož 36:31
N. Gorica I. L. : C. Koper 27:35

V slovenskem rokometnem prvenstvu le redkokdaj pride do večjih presenečenj. Razlika med največjimi in malimi je zaenkrat še prevelika, temu primerna pa so tudi razmerja moči na lestvici. Celjani so srečanje v Trbovljah izkoristili za preizkus mladih igralcev, ki so verjetno preprečili pravo kanonado, saj so Celjani v prvih dvajsetih minutah dosegli kar 29 golov, v nadaljevanju pa le pet.

Tudi Gorenje je brez težav prišlo do 11. zmage v prvenstvu, najbolj napeto pa je bilo v Hrpeljah, kjer je Gold Club s 26:29 klonil proti Trimu iz Trebnjega. Obe moštvi sta tako zamenjali položaj na lestvici – Trimo zdaj zaseda četrto mesto z 20 točkami, Gold Club pa je ob tekmi manj trenutno četrti s točko manj. V vodstvu so z 28 točkami prepričljivo Celjani.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.