Zmagi za Klinarjevo in Isakovičevo

Foto: Žurnal24 Sara Isakovič je na mitingu v Dubrovniku postavila drugi izid sezone na 200 metr
Del slovenske plavalne ekipe je nastopil na veliki nagradi Italije v Travagliatu in dosegel odlične rezultate. Sara Isakovič in Anja Klinar sta zmagali. Še dve uvrstitvi na stopničke.
Oglej si celoten članek
Sara Isakovič je bila najhitrejša na 200 m prosto z 1:57,69 minute, Anja Klinar pa je s 4:46,23 presenetila konkurenco na 400 m mešano. Isakovičeva je zmagi dodala še tretje mesto na 100 m delfin. Dobro delo na treningih je potrdil tudi tretji plavalec Radovljice Luka Turk, ki je na 200 m prosto z 1:49,31 osvojil drugo mesto, osebni rekord pa je ob tem zgrešil za dobri dve desetinki sekunde. Z 1:48,93 je zmagal Italijan Michele Cosentino. Turk je s 3:51,86 osvojil še četrto mesto na 400 m prosto. "V celoti gledano, sem zadovoljen z vsemi nastopi. Sara je dosegala nekako enake izide kot lani na tem tekmovanju, Luka je v primerjavi z lanskim letom močno napredoval, pa tudi Anja spet dosega vzpodbudne izide," je plavanje svojih varovancev ocenil trener Miha Potočnik. Na 100 m prsno sta danes nastopila še Koprčan Matjaž Markič in Triglavan Emil Tahirovič. Slednji je z 1:00,90 dosegel zelo dober izid, a se je moral za Južnoafričanom Cameronom Van Der Burghom (59,24), Ukrajincem Olegom Lisogorjem (59,74) in Italijanom Alessandrom Terrinom (1:00,44) zadovoljiti s četrtim mestom. Markič je bil z 1:01,71 peti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.