Zmagovalec se bo boril za prvaka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Predsednik UFC Dana White je potrdil, da se bo zmagovalec mega borbe med Brockom Lesnarjem in Alistairjem Overeemom pomeril za naslov prvaka. Nizozemec se je medtem razšel s svojim klubom Golden Glory.
Oglej si celoten članek

"Zmagovalec borbe med Brockom Lesnarjem in Alistairjem Overeemom bo naslednji izzivalec za naslov prvaka v težki kategoriji," je alfa in omega UFC potrdil tisto, kar čivkajo že vrabci na strehi. "Tako je, zmagovalec bo naslednji izzivalec. Govora je o nori borbi. Zamislite si, kako se bosta gledala na tehtanju. To bo strašno. Jaz sem zaradi te borbe vznemirjen in prepričan sem, da je tako tudi z navijači. Prav tako me zanima, kaj ima ponuditi Alistair," je nadaljeval Dana White in še dodal: "Ljudje lahko razmišljajo. No, ko borec pride v UFC, pa se vidi, kaj in kako. Zanimivo bo videti, kje je Alistairjevo mesto v težki kategoriji." Povratnik Lesnar in novinec Overeem se bosta pomerila na UFC 141 30. decembra.

Overeem zapustil Golden Glory

V zadnjih dneh je veliko prahu v borilnih veščinah vzdignila tudi novica, da Overeem po 12 letih zapušča svoj klub Golden Glory. "V vsakem odnosu obstajajo dobri in slabi trenutki, podobnosti in razlike. Ko razlike pripeljejo do konca zaupanja, potem ni več vrnitve in ni napredka v pozitivnem vzdušju. Golden Gloryju se zahvaljujem za vse leta, ki smo jih preživeli skupaj, in vsem skupaj želim najboljše," je ob tem na svojem Twitter profilu zapisal nizozemski zvezdnik. Očitno pa vse le ni tako lepo, saj je prvi človek Golden Gloryja Bas Boon napovedal tudi morebitno tožbo proti zdaj že nekdanji prvi zvezdi svoje telovadnice. "Sodelujemo 12 let. Spal je v moji hiši in imel sem ga za pravega prijatelja. Jaz sem mu uredil življenjski dogovor z UFC. Zelo me je razočaral," je ob tem dejal Bas Boon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.