Zmagovalec Toura pije in kadi

Foto: EPA
Foto: EPA
Za britanskim kolesarjem Bradleyjem Wigginsom je izjemna sezona. Slavil je na največji dirki na svetu, za nameček pa na domačih olimpijskih igrah osvojil še zlato kolajno v kronometru. Po koncu sezone pa je prišel čas za proslavljanje.
Oglej si celoten članek

Bradley Wiggins je že po zmagi na olimpijskem kronometru v Londonu dejal, da si bo zdaj vzel nekaj časa in v miru proslavil velike uspehe. In držal je besedo. Vseprisotni angleški mediji so ga ujeli s steklenico vodke v roki, a to še ni bilo vse. Wiggins si je dal duška tudi na dopustovanju na Majorki. Fotografi so velikega zmagovalca letošnjega Toura namreč ujeli, ko je v družbi neznanega moškega izpraznil steklenico, nato pa si prižgal še cigareto. Ni kaj, Bradley je res pošteno proslavil svoje uspehe. Morda pa je ravno zaradi tega odpovedal nastop na dirki po Danski. A le kdo bi mu zameril po zmagi na največji kolesarski dirki na svetu in olimpijskih igrah ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.