Zmagovalec turneje (še) ne bo letel

Foto: EPA
Foto: EPA
Glavni trenr avstrijske reprezentance v smučarskih skokih Alexander Pointner je odločil, da na letalnici na Kulmu zaradi neizkušenosti ne bo nastopil zmagovalec novoletne turneje Thomas Diethart.
Oglej si celoten članek

Junak nedavne tradicionalne smučarske skakalne turneje Avstijec Thomas Diethart svojega uspeha ne bo nadrgajeval na prihajajočih tekmah za svetovni pokal. Navkljub imenitnim predstavam in neverjetnemu uspehu, se je glavni trener avstrijske reprezentance Alexander Pointner odločil, da je 21-letnik še premalo izkušen za polete.

Diethart tako na Kulmu ne bo mogel nastopiti, bo pa vseeno odpotoval z ekipo in tam podpiral svoje kolege iz reprezentance. Mladi Avstrijec je v ponedeljek postal drugi najmlajši skupni zmagovalec novoletne turneje; najmlajši ostaja Finec Janne Ahonen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.