Zmajem uspel veliki met

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Olimpija uradno v ICEHL.
Oglej si celoten članek

Iz ljubljanskega hokejskega kluba SŽ Olimpija so sporočili, da so v roku izpolnili vse obveznosti do ICEHL in tako postali uradni člani tega regionalnega tekmovanja.

"Izredno smo ponosni, da smo izpolnili enega izmed naših največjih in najtežjih zadanih ciljev. Za to smo delali zadnjih nekaj sezon, vložili veliko energije in ponosni smo, da nam je uspelo. Prepričan sem, da je vključitev HK SŽ Olimpija v ICEHL izjemnega pomena za razvoj ljubljanskega in slovenskega hokeja," je v zvezi s tem dejal predsednik kluba Miha Butara.

Olimpija je v tem tekmovanju, nekdanji ligi Ebel, že nastopala med letoma 2007 in 2017.

Klub bo več informacij o tem posredoval na novinarski konferenci, ki bo predvidoma v sredo, 24. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.