Zmaji dobili novega nasprotnika

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Košarkarji Uniona Olimpije so, potem ko so se italijanski klubi odločili za izstop iz evropskega pokala, dobili novega nasprotnika v skupini D.
Oglej si celoten članek

V skupino D, v katero so bili izžrebani ljubljanski košarkarji, je namesto Trenta uvrščena ekipa Montakit Fuenlabrada, ki je v lanski sezoni igrala četrtfinale španske lige.

Vodstvo EuroCupa je objavilo zamenjave za italijanske klube, ki se se odločili za izstop iz tega tekmovanja. V sezoni 2016/2017 bodo tako namesto Dinama Sassari, Dolomiti Energie Trenta, FoxTown Cantuja in Grissin Bon Reggio Emilie v tem tekmovanju nastopili MZT Skopje Aerodrom (Makedonija), Lietkabelis Panevezys (Litva), Volgograd (Rusija) in Montakit Fuenlabrada (Španija).

Žreb v Barceloni pred štirinajstimi dnevi je Ljubljančanom namenil skupino D, v kateri bodo igrali še Lokomotiv Kuban Krasnodar, Valencia, Hapoel Jeruzalem, Rathiopharm Ulm in Dolomiti Energia Trento, ki ga bo tako zamenjal Montakit Fuenlabrada.

Skupine EuroCupa:

- skupina A: Nižnji Novgorod (Rusija, Gran Canaria (Španija), Cedevita Zagreb (Hrvaška), Stelmet Zielona Gora (Poljska), AEK Atene (Grčija), Lietkabelis Panevezys (Litva);

- skupina B: Himki Moskva (Rusija), ALBA Berlin (Nemčija), Dominion Bilbao Basket (Španija), Lietuvos Rytas Vilnius (Litva), Volgograd (Rusija), Partizan Beograd (Srbija);

- skupina C: Unicaja Malaga (Španija), Bayern München (Nemčija, Ucam Murcia (Španija), MZT Skopje Aerodrom (Makedonija), Zenit St. Petersburg (Rusija), Budućnost VOLI Podgorica (Črna gora);

- skupina D: Lokomotiv Krasnodar Kuban (Rusija), Valencia (Španija), Union Olimpija (Slovenija), Hapoel Jeruzalem (Izrael), Ratiopharm Ulm (Nemčija), Montakit Fuenlabrada (Španija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.