Zmaji po točko v Innsbruck

Foto: Žurnal24 Hokejisti Olimpije so s svojim nastopi na Bledu že zaključili.
V 36. kolu avstrijskega državnega prvenstva bodo hokejisti Jesenic gostili ekipo Graz 99-ers, ZM Olimpija pa bo v Innsbrucku poskušala osvojiti vsaj točko.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski hokejisti so v decembru osemkrat stopili na ledeno ploskev, v tem času pa so v avstrijskem državnem prvenstvu zmagali šestkrat in le dvakrat izgubili. S trenutnimi dosežki je zadovoljen tudi branilec Žiga Pavlin: "Forma se stopnjuje. Upam, da bomo tako nadaljevali tudi v drugem delu tekmovanja, pravo igro pa želimo prikazati tudi v končnici."

 
 

Vsaka točka bo veliko pomenila za nadaljevanje tekmovanja, vseeno pa bo za igranje v končnici treba zmagovati še naprej.

Egon Murič

 
Varovanci Mika Posme se bodo za preostali dve mesti v končnici pomerili s tremi ekipami s spodnjega dela lestvice, z osvojitvijo osmega mesta pa bi v naslednji krog tekmovanja prenesli točko. Za takšen dosežek potrebujejo remi z Innsbruckom . Egon Murič : "Vsaka točka bo veliko pomenila za nadaljevanje tekmovanja, vseeno pa bo za igranje v končnici treba zmagovati še naprej."


Jeseničani se bodo potegovali za drugo mesto. © SPS

 

Osmo mesto zmaji lahko osvojijo tudi ob pomoči Jeseničanov . Ti se bodo pomerili z devetouvrščeno ekipo iz Gradca , z zmago pa bi si železarji zagotovili tretje mesto. Ob spodrsljaju Dunajčanov pri Albi so lahko tudi drugi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.