Zmaji v finalu razbili Cibono za 26 točk

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Košarkarji Olimpije so osvojili mednarodni pripravljalni turnir v Novem mestu, potem ko so v finalu premagali aktualnega prvaka lige Aba, zagrebško Cibono (86:60).
Oglej si celoten članek

V finalu proti Ciboni je Union Olimpija razliko naredila v drugem delu tekme, ki ga je dobila z delnim rezultatom 47:27. Najboljši strelec srečanja je bil Nikolo Hristov z 21 točkami, Sasu Salin jih je za ljubljanski klub dosegel 17.

Ljubljančani so na turnirju igrali brez poškodovanih Alena  Omića, Halila  Kanacevića in Jake  Brodnika. Za najkoristnejšega igralca turnirja je bil izbran organizator igre Marko Marinović, ki je v finalu dosegel 14 točk in zbral osem podaj.

Krka tretja, Šibenik četrti

Na turnirju sta poleg Ljubljančanov in Cibone igrala še Krka in Jolly JB Šibenik. V tekmi za tretje mesto so bili uspešnejši gostitelji turnirja. Novomeščani so goste iz Dalmacije ugnali z enajstimi točkami razlike (67:56).

V soboto so košarkarji Olimpije v polfinalu visoko premagali Šibenik (89:57), v drugi tekmi pa je bila Cibona za deset točk boljša od Krke (69:59).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.