Zmaji v Istanbul brez Murića

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmaji bodo jutri (ob 18.30 po slovenskem času) gostovali v Istanbulu pri Bešiktašu, na pot pa se bodo kljub odsotnosti poškodovanega kapetana Dina Murića odpravili brez bele zastave.
Oglej si celoten članek

"Nismo še popolnoma uigrani in z vsako tekmo lahko še dodatno napredujemo," je dosedanje nastope svojega moštva ocenil trener Union Olimpije Aleš Pipan, ki je pred potjo v Turčijo optimist: "Nikakor ne potujemo z belo zastavo, saj imamo možnosti za uspeh. Predvsem bo pomembno, da odigramo zavzeto v obrambi. Ogledali smo si nekaj posnetkov dosedanjih tekem Bešiktaša in mislim, da še niso povsem uigrani, kar bi lahko izkoristili."

V ekipi tudi Begić

Pipana je razveselil podatek, da bo v EuroCupu zaigral tudi Mirza Begić, nekaj sivih las pa mu povzroča poškodba Dina Murića: "Seveda sem vesel, da bo nastopil tudi Begić, ki je naš ključni košarkar pod obročem. Dino je na tekmi v Beogradu začutil bolečine v kolenu in zdravniki so mu svetovali tritedenski počitek. Preostali igralci bodo morali nadoknaditi njegovo odsotnost."

Tekmeci so atraktivni

Evropsko premiero nestrpno pričakuje tudi direktor kluba Matevž Zupančič: "Z dobrimi rezultati v preteklosti smo si prislužili vabilo za nastop v EuroCupu. Čeprav smo bili sprva nezadovoljni, ker smo umeščeni v Vzhodno konferenco, se je na koncu dobro izteklo. Skupina je atraktivna in tudi stroški ne bodo previsoki. To je tudi ena izmed dobrih novic, saj ne moremo razmetavati z denarjem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.