Zmaji z ravbarji, viole z Nafto

Foto: www.alesfevzer.com Marcos Tavares
Ob pomoči Matjaža Keka in Valterja Birse so v četrtek izžrebali pare četrtfinala Hervis pokala Slovenije. Mariborčani se bodo pomerili z Nafto, Olimpija z Domžalami, Triglav s Koprom in Interblock z Gorico.
Oglej si celoten članek

Četrtkov žreb četrtfinala Hervis pokala Slovenije je določil, da se bodo branilci naslova, nogometaši Maribora, za preboj v polfinale pomerili z Nafto. Lanski finalisti Domžalčani so za tekmece dobili ljubljansko Olimpijo, druga para pa sta Triglav Gorenjska – Luka Koper in IB Interblock – Hit Gorica.

Pri žrebu na stadionu v Stožicah sta pomagala tudi slovenski selektor Matjaž Kek in reprezentant Valter Birsa. Prve tekme nogometnega četrtfinala bodo 20. oktobra, povratne pa 27. oktobra.

Pari četrtfinala Hervis pokala Slovenije:

Triglav Gorenjska – Luka Koper
IB Interblock – Hit Gorica
Domžale – Olimpija Ljubljana
Nafta – Maribor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.