Zmaji začeli priprave na novo sezono

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Košarkarji Uniona Olimpije so v sredo začeli priprave na sezon 2015/2016, v kateri bodo nastopali v ligi ABA, pokalu Eurocup in končnici domače lige Telemach.
Oglej si celoten članek

V Stožicah se je zbrala članska zasedba Uniona Olimpije, ki je začela s pripravami na začetek nove sezone. Zmaji bodo pred uvodno prekzkušnjo lige Aba, ki bo na sporedu 2. oktobra, nastopili na pripravljalnih turnirjih in tekmah v Stožicah, Kranjski Gori, Poreču, Guessingu in Caorleju. Ekipa naj bi pred prvo uradno tekmo sezone odigrala od 10 do 13 prijateljskih obračunov.

Treninga so se udeležili: Gregor Hrovat, Vasilije Vučetić, Blaž Mesiček, Vlatko Čančar, Miha Lapornik, Blaž Mahkovic, Mitja Nikolić, Saša Zagorac in Miha Zupan, ekipi pa bodo v začetku pomagali še Grega Sajevic, Haris Čučović in nekateri igralci mladinskega pogona.

Reprezentanti, z izjemo Zagorca in Zupana, so bili prisotni zgolj na uvodnem sestanku s strokovnim štabom, saj jih čaka nadaljevanje priprav za Eurobasket 2015.

Na treningu so bili prisotni vsi vidnejši člani strokovnega štaba na čelu s trenerjem Gašperjem Potočnikom, ki mu bosta v vlogi pomočnikov svetovala Luka Bassin in Žiga Mravljak. Za kondicijsko pripravo bo zadolžen Saša Ogrizović, fizične tegobe pa bosta lajšala fizioterapevt mag. Rok Žagar in klubski zdravnik dr. Oskar Zupanc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.