Zmedeni sodnik dosodil vse mogoče

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Stranski sodnik je poskrbel za komičen vložek na tekmi angleške League One, ko je po prekršku nad domačim nogometašem z rokami gestikuliral najmanj štiri različne odločitve.
Oglej si celoten članek

Stranski sodnik je na tekmi angleških tretjeligašev v nekaj sekundah dosodil prekršek, met iz outa, gol-out in menjavo. Po razpadu sistema je posredoval glavni delilec pravice, ki je dosodil enajstmetrovko v korist domače ekipe.

V sodnikovem podaljšku tekme med Peterbourghom in Southend Unitedom je v gostujočem kazenskem prostoru padel eden od domačih nogometašev. Stranski sodnik se je popolnoma zmedel in pričel mahati z rokami, kot da bi usmerjal pristanek letala. Bolj priseben je bil glavni delilec pravice, ki je pokazal na belo točko.

Strel z bele točke, ki bi domačim prinesel zmago v 97. minuti srečanja, je ubranil vratar Southenda Daniel Bentley.

Prevrtite na 1:40:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.