Znan epilog navijaškega vdora na Old Trafford

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodstvo elitnega ranga angleškega prvenstva je našlo rešitev.
Oglej si celoten članek

Konec minulega tedna je bila osrednja nogometna tekma 34. kola Premier League med Manchester Unitedom in Liverpoolom na Old Traffordu prestavljena zaradi protesta privržencev "rdečih vragov" zoper ameriške lastnike kluba. Vodstvo lige je določilo nov termin tekme, ki bo na sporedu v četrtek, 13. maja, ob 21.15.

Tvitosfera Ryanair se je ponorčeval iz Joséja Mourinha

Privrženci Uniteda so v nedeljo izrazili odločen protest proti družini Glazer zaradi sodelovanja v zaenkrat propadlem projektu "superlige".

Pri tem so se najprej spopadli s policijo in nato vdrli na stadion, tako da je vodstvo lige odpovedalo tekmo proti tradicionalnim tekmecem.

Premier League Tribune ne bodo več samevale

V elitnem angleškem ligaškem tekmovanju zanesljivo vodi Manchester City, ki ima 13 točk prednosti pred Man Unitedom. Tretjeuvrščeni Leicester City ima 17, četrtouvrščeni Chelsea pa 19 točk zaostanka. Zasedba Liverpoola je trenutno na sedmem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.