Znan obraz na klopi Dinama

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški nogometni prvak Dinamo iz Zagreba, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Petar Stojanović, je dobil novega trenerja.
Oglej si celoten članek

Devetinpetdesetletni nekdanji selektor Hrvaške bo na klopi zamenjal Zorana Mamića, ki je pred dnevi sprejel ponudbo savdskega Al Nassra.

Kranjčar je v karieri za Dinamo odigral 307 tekem in dosegel 125 golov, potem pa se je preselil k dunajskemu Rapidu. Leta 1982 je z Dinamom postal jugoslovanski prvak, leta 1990 pa je bil kapetan hrvaške vrste na prvi njeni mednarodni tekmi proti ZDA.

To bo sicer tretji Kranjčarjev postanek na klopi Dinama, prvič je ekipo z Maksimira vodil med letoma 1994 in 1996, drugič pa leta 1998.

Kranjčarja bodo v klubu uradno predstavili v petek pred odhodom na priprave v Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.