Znan strokovni štab za novo sezono

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Člansko ekipo Uniona Olimpije bo tudi v sezoni 2017/2018 vodil enak strokovni štab kot v minuli.
Oglej si celoten članek

Člansko ekipo Uniona Olimpije bo tudi v sezoni 2017/2018 vodil glavni trener Gašper Okorn. Ekipa bo nastopala v ligi ABA, slovenskem prvenstvu in FIBA Ligi prvakov. Strokovni štab ostaja isti kot v lanski dobri sezoni, ko je Union Olimpija osvojila obe domači lovoriki. Sprememba na predsedniškem mestu tako ni vplivala na kadrovanje.

Pomočnika glavnemu trenerju ostajata Luka Bassin, ki je v klubu od 2013 in Igor Kešelj, ki se je zasedbi pridružil ob začetku lanske sezone.

Kondicijski trener bo Saša Ogrizović, ki je v klubu od 2012. Fizioterapevt članskega pogona ostaja mag. Rok Žagar, ki je v Unionu Olimpiji od začetka sezone 2015/2016.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.