Znana enajsterica Mariborčanov, ki se bo zoperstavila Norvežanom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mariborčani nadaljujejo boj za ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

V Mariboru se nadaljuje nogometno evropsko poletje. Nogometaše Maribora čaka prva polovica dvoboja tretjega kroga kvalifikacij lige prvakov z Rosenborgom. Tekma v Ljudskem vrtu se bo začela ob 20.15. Povratna tekma bo na Norveškem v torek, 13. avgusta.

Slovenski prvaki bi si lahko danes zagotovili dobro izhodišče pred nadaljevanjem kvalifikacij za ligo prvakov. Tekmec v tretjem krogu je norveški Rosenborg, v mariborskem taboru so pred dvobojem mirni in samozavestni.

"Želimo zmagati in tako bomo tudi startali v tekmo. Moramo pa paziti na veliko majhnih stvari. Skušali jim bomo vsiliti našo igro. Potrebna bo pamet in prava doza emocij. Zaključevati moramo akcije in verjamem, da nam bo uspelo. Našli bomo svojo priložnost, ne bomo pa šli brezglavo," je pred tekmo dejal trener Maribora Darko Milanič, ki se jo odločil za sledečo prvo enajsterico:

Če bodo vijoličasti uspešni proti Rosenborgu, jih v zadnjem krogu kvalifikacij čaka boljši iz hrvaško-madžarskega obračuna med Dinamom in Ferencvarosem. Če pa se bodo morali po dvoboju z Norvežani posloviti od elitnega tekmovanja, jih v zadnjem krogu kvalifikacij evropske lige čaka boljši iz dvoboja med bolgarskim prvakom Ludogorcem in valižanskim moštvom New Saints.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.