Znana polfinalna para

Foto: Epa
Foto: Epa
Danes se je končalo predtekmovanje na zaključnem mastersu sezone.
Oglej si celoten članek

Nemški teniški igralec Alexander Zverev se je z današnjo zmago v tretjem krogu skupine Guga Kuerten uvrstil v polfinale zaključnega turnirja sezone ATP v Londonu. Zverev je premagal Američana Johna Isnerja s 7:6(5) in 6:3. Zverev je vpisal drugo zmago, Isner pa tretji poraz.

Srbski teniški igralec Novak Đoković je dosegel tretjo zmago. S 7:6(7) in 6:2 je premagal Hrvata Martina Čilića. Đoković je Čilića premagal po eni uri in 35 minutah. Srb je Hrvata premagal sedemnajstič v 19 dvobojih. Đoković je v polfinale napredoval s prvega mesta.

V četrtek sta se v polfinale uvrstila Švicar Roger Federer in Južnoafričan Kevin Anderson. Zverev bo v polfinalu igral proti Federerju, Đoković pa proti Andersonu.

Video Ronaldo gledal Đokovića in botroval žogici v Georginino glavo

ATP zaključni masters (skupina Guga Kuerten), 3. kolo:

Alexander Zverev (Nem/3) - John Isner (ZDA/8) 7:6(5), 6:3
Novak Đoković (Srb/1) - Marin Čilić (Hrv/5) 7:6(7), 6:2

LESTVICA:
1. Novak Đoković (Srb) 3
2. Alexander Zverev (Nem) 2
3. Marin Čilić (Hrv) 1
4. John Isner (ZDA) 0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.