Znana prva četrtfinalista

Foto: Žurnal24 Na vrhu Žurnalove stavnice sta Sara in Borut.
Po nedeljskih tekmah bosta znana že prva četrtfinalista Žurnalove stavnice. Za zdaj sta v najboljšem položaju plavalka Sara Isakovič in politik Borut Pahor.
Oglej si celoten članek
Sara Isakovič in Borut Pahor sta najbližje temu uspehu, saj v skupini A vodita z 12 oziroma 11 točkami. Vendar pa tudi za Andrijano Starino Kosem (6) in Guštija (4) še ni vse izgubljeno, saj lahko z novimi desetimi točkami vrstni red obrneta na glavo. Bolj izenačeno je v skupini D, kjer vodi Andrej Bajuk s štirimi točkami, drugi trije tekmovalci pa si delijo tretje mesto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.