Znana srbska športnica umrla v 31. letu starosti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Osvajala je evropske naslove in dvakrat nastopila na olimpijskih igrah.
Oglej si celoten članek

Po kratki in težki bolezni je v 31. letu starosti umrla znana srbska strelka Bobana Momčilović Veličković, je zapisala srbska tiskovna agencija Tanjug. 

Bobana Momčilović Veličković je na evropskih prvenstvih v norveškem Merakerju 2010 in finskem Vierumaekiju 2012 osvojila zlati posamični odličji v disciplini zračna pištola.

Dvakrat je nastopila na poletnih olimpijskih igrah: v Rio de Janeiru 2016 se je prebila v veliki finale in zasedla sedmo mesto, v Londonu 2012 pa je z zračno pištolo osvojila 22. mesto.

Foto: Facebook Bobana Momčilović Veličković

Njena osebna trenerka je bila Jasna Šekarić, nosilka petih strelskih kolajn s poletih olimpijskih iger v Seulu 1988, Barceloni 1992, Sydneyju 2000 in Atenah 2004.

Tragično Smrt mladega odbojkarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:18 22. Junij 2020.

    Preeklampsija. Res tragično.

  • 07:50 22. Junij 2020.

    Vaš novinar naj se najprej dobro informira: ni umrla po kratki in težki bolezni temveč zaradi hudih zapletov po porodu, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.