Znana teniška igralka je hudo zbolela

Foto: Profimedia Carla Suarez Navarro
Enaintridesetletno teniško igralko čaka boj z boleznijo.
Oglej si celoten članek

Španska teniška igralka Carla Suarez Navarro, ki je zaradi zdravstvenih težav tudi odpovedala nastop na odprtem prvenstvu ZDA, je danes na Twitterju objavila, da so ji zdravniki odkrili raka limfatičnega sistema.

"Zdravniki so pred nekaj dnevi odkrili, da imam limfom, Hodgkinov limfom. Čaka me šest mesecev kemoterapije. Trenutno sem v redu in mirna, pripravljena na soočenje z vsem, kar prihaja," je v video posnetku dejala 71. igralka sveta.

Suarez Navarro je bila pred leti že članica elitne deseterice, najvišjo uvrstitev na WTA računalniški lestvici je zasedala konec februarja 2016, ko je bila 6. igralka sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.