Znane posledice za Neymarja po brutalnem napadu na navijača

Foto: Epa
Foto: Epa
Neymar je za udarec navijača dobil le opozorilo.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je za udarec navijača nasprotnega navijača po finalu francoskega pokala med njegovim klubom PSG in Rennesom dobil le pisno opozorilo, je za francosko tiskovno agencijo AFP dejal neimenovani vri.

Devetindvajsetletni navijač Rennesa je snemal Neymarja, ki se je vzpenjal po stopnicah, da bi prejel medaljo za nastop v finalu, v katerem je sicer presenetljivo slavil Rennes. Brazilski zvezdnik se je ustavil pri navijaču, z roko umaknil telefon in ga udaril.

Video Neymar navijača s pestjo v obraz

"Ne bi smel storiti tega, toda včasih je težko ostati miren," je po incidentu sporočil Neymar.

Odvetnik, ki je zastopal navijača, je po odločitvi tožilstva dejal, da je pisno opozorilo nesprejemljivo. "Če bi navijač udaril igralca, bi šel na sodišče, morda bi šel celo v pripor," je dejal odvetnik Philippe Ohayon.

Neymar je sicer zaradi incidenta dobil prepoved igranja na treh tekmah.

Ligue 1 Neymar kaznovan zaradi napada na navijača

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.