Znane skupine za pokal konfederacij

Foto: EPA
Foto: EPA
V ruskem Kazanu so izžrebali skupine nogometnega pokala konfederacij, ki ga bodo Kazan, Moskva, Sankt Peterburg in Soči gostili med 17. junijem in 2. julijem 2017.
Oglej si celoten članek

V skupini A bodo na generalki za svetovno prvenstvo 2018 igrale Portugalska, Rusija, Mehika in Nova Zelandija, v skupini B pa Nemčija, Čile, Avstralija in prihodnji afriški prvak.

Šest mesecev pred začetkom turnirja se Rusija ukvarja s številnimi izzivi, od zamud pri delih na stadionih do korupcijskih škandalov in skrbi glede igre domače izbrane vrste. Ta je v procesu prenove, novi selektor je Stanislav Čerčesov, ki bo poskušal ekipo dvigniti s trenutno šele 55. mesta na lestvici Mednarodne nogometne zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.