Znane vse štiri polfinalistke

Foto: Profimedia
V polfinale OP Francije sta se uvrstili še Simona Halep in Karolina Pliškova.
Oglej si celoten članek

Tretja nosilka odprtega prvenstva Francije v tenisu in četrta igralka z lestvice WTA Romunka Simona Halep se je uvrstila med najboljše štiri, potem ko je v četrtfinalu rešila zaključno žogico za zmago proti Ukrajinki Jelini Svitolini in slavila s 3:6, 7:6 (6) in 6:0. Že prej si je polfinale priigrala tudi druga nosilka Čehinja Karolina Pliškova.

Pliškova, tretja igralka sveta, je imela v četrtfinalu nekoliko lažje delo in je v dveh nizih s 7:6 (3) in 6:4 premagala Francozinjo Caroline Garcia, šele 27. igralko z lestvice WTA.

Foto: EPA karolina pliškova

Dvoboj med drugo in tretjo nosilko bo gotovo bolj razburljiv, kot prvi polfinale. Ta je bil znan že v torek, za finale pa se bosta udarili Latvijka Jelena Ostapenko in Švicarka Timea Bacsinszky, 30. nosilka pariškega turnirja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.