Znane zvezde, ki bodo nastopile v nadaljevanju legendarnega Space Jama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znan je seznam zvezdnikov, ki bodo v novem Space Jamu delali družbo LeBronu Jamesu. Zaenkrat so potrjeni trije NBA zvezdniki ter dve zvezdnici WNBA.
Oglej si celoten članek

Snemanje nadaljevanja legendarnega filma Space Jam se je že začelo. Namesto Michaela Jordana ima v drugem delu glavno vlogo LeBron James. Poleg najboljšega košarkarja vseh časov pa so v originalnem filmu iz leta 1996 natopili še številni NBA zvezdniki in tako bo tudi v drugem delu.

Razen "Njegovega letečega visočanstva" so se v filmu pojavili Larry Bird, Charles Barkley, Patrick Ewing, Muggsy Bogues, Shawn Bradley, Vlade Divac... Nekatera izmed največji imen te ere.

Sedaj pa je najboljši košarkar tega tisočletja uspel prepričati scenariste, režiserje ter podjetje Warner Animation Group, da je po 23 letih čas, da se posname nov film.

Že nekaj časa se ve, da mu bo glavno družbo delala Sonequa Martin-Green, ki je zaslovela z vlogami v serijah The Walking Dead, The Good Wife, Once Upon a Time ter Star Trek: Discovery.

Zdaj pa naj bi po poročanju ameriškega športnega analista in novinarja Shamsa Charania bila znana imena tudi NBA zvezdnikov, ki se bodo pojavili v filmu, ki naj bi luč sveta zagledal 16. 7. 2021. Zaenkrat naj bi bili potrjeni Damian Lillard, Anthony Davis ter Klay Thompson, katerim se bosta pridružili tudi zvezdnici ženske lige WNBA, Diana Taurasi ter Nneka Ogwumike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.