Znani nogometaš, ki je tihotapil tono kokaina, zdaj aretiran

Foto: Epa
Foto: Epa
Črni oblaki se v zadnjem času zgrinjajo nad nekdanjega nizozemskega reprezentanta Quincyja Promesa.
Oglej si celoten članek

Obsojeni nekdanji krilni nogometaš Ajaxa in nizozemske reprezentance Quincy Promes je bil aretiran v Združenih arabskih emiratih. Nizozemska medijska hiša NOS je, navajajoč ruske medije, poročala, da so Promesa aretirali na letališču v Dubaju, ker je pobegnil s kraja prometne nesreče.

32-letni  Promes, ki so ga pred dvema tednoma na nizozemskem sodišču obsodili na šestletno zaporno kazen zaradi tihotapljenja več kot tone kokaina, je bil v Dubaju na pripravah s svojim zdajšnjim klubom Spartakom iz Moskve.

Nizozemsko tožilstvo je za francosko tiskovno agencijo AFP potrdilo Promesovo aretacijo v Dubaju, ki pa ni bila povezana z nizozemsko zahtevo po izročitvi nogometaša.

"Za zdaj ne bomo komentirali, če bomo zahtevali izročitev ali ne," je v elektronski pošti na vprašanje AFP odgovoril predstavnik tožilstva Franklin Wattimena.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.