Znani obrazi ganili Tino Maze

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Najboljša slovenska alpska smučarka vseh časov Tina Maze danes praznuje 33. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Slovenska kraljica belih strmin Tina Maze je danes dopolnila 33 let in zakorakala v Kristusova leta.

Dvakratni olimpijski prvakinji in zmagovalki skupnega seštevka za svetovni pokal (2013) so ob tej priložnosti veliko sreče zaželeli številni prepoznavni obrazi slovenske estrade in navijači.

Med drugimi so Tini za rojstni dan voščili športna ekipa RTV Slo, radijski voditelji Vala 202, Radia1 in Hitradia Center, hip hop pevec 6pack Čukur, Siddharta, Teja Gregorin, Elena Curtoni, žiranti šova Znan obraz ima svoj glas in še bi lahko naštevali.

Posnetek želja, ki ga je Mazejeva objavila na družabnem omrežju Twitter, si poglejte v priloženem videu. ''Hvala, grazie, danke. Rada vas imam,'' je sporočila Tina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.