Znani pari osmine finala Lige prvakov

Foto: Žurnal24 Branilci naslova se bodo pomerili z Koldingom. (Foto: EPA)
V dunajskem hotelu Altmannsdorf so v ponedeljek opravili žreb osmine finala rokometne Lige prvakov. V nobenem od štirih bobnov ni bilo igralcev Celja Pivovarne Laško.
Oglej si celoten članek

Celjani so po sobotnem porazu z Barcelono in zmagi francoskega Chamberyja nad nemškim Rhein-Neckar Löwnom osvojili peto mesto v skupini A in izpadli iz nadaljnjega tekmovanja.

V osmini finala se bodo pomerili Kadetten Schaffhausen – Montpellier, Kolding – Kiel, Chambery – Ciudad Real, Bosna Sarajevo – Čehovski medvedi, Pick Szeged – Flensburg-Handewitt, Barcelona – Veszprem, Croatia osiguranje Zagreb – Rhein-Neckar Löwen in HSV Hamburg – Valladolid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.