Znani štirje četrtfinalisti Davisovega pokala

Foto: Žurnal24 David Nalbandian
Teniške moške reprezentance Češke, Argentine, Francije in ZDA so si po današnjih igrah dvojic že izborile četrtfinalne nastope v Davisovem pokalu, potem ko so osvojile tretjo točko.
Oglej si celoten članek
 

Davisov pokal, osmina finala

Rusija : Srbija 2:1
Češka : Belgija 3:0
Argentina : V. Britanija 3:0
Izrael : Švedska 2:1
Nemčija : J. Koreja 2:1
Romunija : Francija 0:3
Avstrija : ZDA 0:3
Peru : Španija 0:2

Na drugih obračunih bo odločitev o četrtfinalistih padla zadnji dan tekmovanja. V rusko-srbskem obračunu v Moskvi vodijo gostitelji z 2:1, potem ko je gostujoča kombinacija Novak Djoković/Nenad Zimonjić ugnala domačo navezo Mihail Južni/Dmitrij Tursunov s 6:3, 7:6 (6) in 7:6 (5). Izraelski teniški par Jonathan Erlich/Andy Ram se je prav tako veselil zmage nad švedsko kombinacijo Simon Aspelin/Robert Lindstedt s 6:3, 7:6 (3) in 7:5 ter znižal izid na 1:2. Nemčiji sta v dvoboju z Južno Korejo drugo točko priigrala Philipp Kohlschreiber in Philipp Petzschner, ki sta ugnala Jun Woong-Suna in An Jae-Sunga s 6:1, 6:3 in 6:3.

Španija v Limi meri moči s Perujem, po prvem dnevu pa vodi z 2:0. Nicolas Almagro je ugnal Matiasa Silvo s 6:3, 7:5 in 6:0, Tommy Robredo pa Ivana Mirando s 6:2, 6:3 in 6:3.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.