Znano, kdaj bodo odigrali prekinjeno tekmo

Foto: EPA tekma Hrvaška Kosovo Foto: EPA tekma Hrvaška Kosovo Foto: EPA tekma Hrvaška Kosovo Foto: EPA tekma Hrvaška Kosovo
Tekmo bodo igrali od 22. minute naprej.
Oglej si celoten članek

Včerajšnjo nogometno tekmo med reprezentancama Hrvaške in Kosova, ki so jo igrali na stadionu Maksimir, so morali zaradi težkih razmer prekiniti. Močan dež je namreč zelenico spremenil v pravo drsališče. 

Že pred začetkom tekme je njena izvedba visela v zraku, a se je glavni sodnik odločil, da bodo vendarle poskusili. Ko se je tekma odvijala, pa je iz minute v minuto postajalo bolj jasno, da so razmere nemogoče. "Normalno, da nismo želeli nadaljevati, saj je to za nas zelo pomembna tekma. Upam, da bomo našli boljše pogoje za igro," je po prekinitvi dejal Luka Modrić. "Pokazali smo dobro voljo, hoteli smo igrati zaradi navijačev, ki so prišli na stadion, a že od začetka se je videlo, da se ne da igrati." K sreči se nihče ni poškodoval. 

Medtem ko je bilo sprva rečeno, da tekme ne bodo igrali danes, pa so se FIFA, obe zvezi ter UEFA dogovorili, da se bo tekma nadaljevala danes. Začeli bodo ob 14.30 in igrali od 22. minute dalje, ko je bila uradno prekinjena. Po pregledu zelenice so namreč presodili, da bo ta v dovolj dobrem stanju, da lahko igralci stopijo na igrišče. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.