'Žoga Lige prvakov je popolna katastrofa'

Foto: Žurnal24 Španec Iker Casillas je najglasnejši v kritikah nove žoge Lige prvakov.
Adidasova žoga za nogometno Ligo prvakov ni pogodu vratarjem, niti odličnemu Ikerju Casillasu iz Reala Madrida. Slednji je najglasnejši kritik nove žoge, ki v zraku nenavadno zavija.
Oglej si celoten članek

V prvem kolu Lige prvakov je padlo 36 zadetkov, največ (sedem) na srečanju med Realom Madridom in Zürichom. Vratar belega baleta je po uvodnem krogu najglasnejši v kritikah nove žoge, s katero se igra letošnja Liga prvakov, češ da v zraku nenavadno zavija. "Nova žoga Lige prvakov je popolna katastrofa. Žal mi je, da moram to poudariti, a tako ne more iti več naprej," je ogorčen 29-letni Iker Casillas. "Let te žoge je katastrofalen. Podobno je bilo že na pokalu konfederacij in na evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici." Žoge za Ligo prvakov, pokal konfederacij in evropska prvenstva izdeluje nemško podjetje športne opreme Adidas. "Govoril sem z Buffonom, Čechom in Reino. Vsi smo istega mnenja. Žoga, ki jo uporabljamo v Primeri Division, je boljša. Sicer tudi tista v zraku počne čudne stvari, a niti slučajno ne tako pogosto kot ta v Ligi prvakov." Res je, da je na tekmi med Realom in Zürichom več golov padlo z velike razdalje. Vratarja sta bila, ob tem ko je žoga v zraku močno zavila, nemočna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.