Žogal se bo z Ronaldom

Foto: Žurnal24 Borut Pahor naj bi se v Madridu srečal s Cristianom Ronaldom, Ivan Simič (na nje
Po naših informacijah naj bi predsednik vlade Borut Pahor obiskal Madrid in se srečal tudi z zvezdnikom madridskega Reala Cristianom Ronaldom. Predsednik NZS Ivan Simič o tem ne ve nič.
Oglej si celoten članek

Premier Borut Pahor in spretni Portugalec Cristiano Ronaldo naj bi si podajala žogo, ki naj bi jo Pahor prinesel v Slovenijo in jo na dražbi ponudil slovenskim poslovnežem. Izkupiček nameravajo nameniti mladim nogometašem.

Simič ne ve nič
Nogometna zveza Slovenije (NZS) po besedah njenega predsednika Ivana Simiča v akciji ne sodeluje. "O tem ne vem nič. V časopisu sem prebral, da gre Pahor v Madrid, to pa je tudi vse," nam je zatrdil prvi človek NZS.

Simič in Pahor sta si sicer v zadnjih kvalifikacijah skupaj ogledala kopico tekem slovenske reprezentance. Premier je odpotoval na gostovanja v Bratislavo, San Marino in Moskvo, v živo pa si je v Mariboru ogledal tudi povratno tekmo dodatnih kvalifikacij, ko je Slovenija z 1:0 premagala Rusijo in se uvrstila na svetovno prvenstvo (SP).

Čistil je čevlje
V medijih je lani odmevala Pahorjeva bratislavska obljuba, da bo nogometašem ob uvrstitvi na SP v Južnoafriški republiki (JAR) očistil čevlje. To je po zmagoslavju nad Rusi v Ljudskem vrtu tudi storil. Za zdaj še ni znano, ali se bo predsednik vlade osebno udeležil turnirja v JAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.