Zoran Dragić v Cajo za 100.000 €?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kot mogoča prihodnja destinacija Zorana Dragića, za zdaj še Krkinega branilca, se omenja španska Caja Laboral. Odškodnina naj bi znašala kar 100.000 evrov, česar pa v Novem mestu za zurnal24.si niso ne potrdili niti zanikali.
Oglej si celoten članek

Zoran Dragić, čeprav mu je Afik Nissim izmaknil naziv najkoristnejšega igralca finala lige Telemach, je ne le vroča, ampak vrela roba slovenskih parketov. Do izteka pogodbe s Krko slovenskemu reprezentantu, ki se bo akcije izbrane vrste udeležil tudi to poletje, preostaja le še leto, in če Krka želi napolniti svojo blagajno z odškodnino, je čas vsekakor pravi. In pogoji prodaje? Sto tisoč evrov naj bi znašala odškodnina za Zokija, poroča Talkbasket. "Te številke ne morem komentirati, ker je poslovna skrivnost in bi s komentarjem kršil pogodbo,“ je ob klicu zurnala24.si odvrnil Krkin direktor Miro Župevc.

Že sam Dragić je po osvojenem naslovu jasno izrazil svoje nagnjenje k morebitnemu odhodu v NBA, če pa bi ZDA padle v vodo, je načrt B Španija. O ponudbah pa je ostal molčeč: "Nekaj jih imam, a o imenih ne bi govoril." Omenjeni vir pravi, da je v resnih kombinacijah Caja Laboral, klub, v katerem se je v pravkar končani sezoni zaradi prekinitve vseh aktivnosti v NBA za kratko ustavil tudi njegov brat Goran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.