Zorman po drami na Final4

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljske Kielce so postale prvi udeleženec turnirja rokometne lige prvakov, potem ko so v dramatični končnici izločile nemški Flensburg.
Oglej si celoten članek

Na prvi tekmi v Nemčiji sta se Flensburg in Kielce razšla z remijem (28:28), na povratni tekmi pa so po izenačenem srečanju in napeti končnici slavili Poljaki (29:28).

Uroš Zorman je za Kielce zabil en zadetek, prvi strelec tekme je bil njegov soigralec Michal Jurenci z devetimi doseženimi goli.

V soboto bo Veszprem na domačem parketu branil prednost proti Vardarju, Barcelona pa bo doma lovila zaostanek petih golov proti Kielu. V nedeljo bo PSG gostil Zagreb slovenskega selektorja Veselina Vujovića, zaradi visoke prednosti Francozov je povratno srečanje bržkone zgolj formalnost.

Liga prvakov (četrtfinale), prve tekme:

Vive Kielce - Flensburg 29:28 (15:15)  /28:28/
Jurecki 9, Reichmann 7, Zorman 1; Schmidt in Svan po 8.

Sobota:
Veszprem - Vardar Skopje  /29:26/
Barcelona - Kiel  /24:29/

Nedelja:
Paris SG - PPD Zagreb  /28:20/

/X:Y/ - izid prve tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.