Zorman zapustil reprezentanco

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski rokometaš Uroš Zorman je zapustil reprezentanco in se vrnil v Kielce.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni dirigent slovenske izbrane vrste Uroš Zorman je na kvalifikacijski tekmi s Švico odigral eno ključnih vlog za zmago varovancev Veselina Vujovića, pred nadaljevanjem kvalifikacijskega cikla pa je reprezentanci pomahal v slovo.

Zorman se je po dgovoru z Vujovićem vrnil na Poljsko, je v objavi na Twitterju potrdila Rokometna zveza Slovenije.

Reprezentanca se bo tako Portugalski - tekma bo v nedeljo ob 15.00 - zoperstavila brez kapetana, manjkala pa bosta tudi Gorazd Škof in Matej Gaber. Slednji je utrpel poškodbo mečne mišice, prvi pa ne bo branil zaradi odločitve selektorja po rotaciji vratarjev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.