Žreb skupin za Euro 2016

Foto: EPA Euro 2016 (skupina A) Foto: EPA Euro 2016 (skupina B) Foto: EPA Euro 2016 (skupina C) Foto: EPA Euro 2016 (skupina D) Foto: EPA Euro 2016 (skupina E) skupina E Foto: EPA Euro 2016 (skupina F)
V Parizu so izžrebali skupine nogometnega evropskega prvenstva 2016, ki ga bo gostila Francija. Gostiteljici je žreb v skupini A namenil Romunijo, Albanijo in Švico.
Oglej si celoten članek

Branilka naslova Španija pa bo igrala v skupini D skupaj s Turčijo, Češko in Hrvaško. Nemčija, zmagovalka zadnjega svetovnega prvenstva v Braziliji, se bo v skupinskem delu pomerila z Ukrajino, krvnikom slovenske nogometne reprezentance, Poljsko in Severno Irsko.

Euro 2016, skupine:

Skupina A: Francija, Romunija, Albanija, Švica.

Skupina B: Anglija, Rusija, Wales, Slovaška.

Skupina C: Nemčija, Ukrajina, Poljska, Severna Irska.

Skupina D: Španija, Češka, Turčija, Hrvaška.

Skupina E: Belgija, Italija, Irska, Švedska.

Skupina F: Portugalska, Islandija, Avstrija, Madžarska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.