Žreb spojil kar štiri prvoligaše, Olimpiji in Kopru sreča obrnila hrbet

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Olimpija s Koprom v osmini finala nogometnega pokala, Maribor z Radomljami.
Oglej si celoten članek

Branilka pokalnega naslova Olimpija, ki je v lanskem finalu premagal Maribor, se bo v osmini finala slovenskega nogometnega pokala 2023/24 pomerila s prvoligašem Koprom, je določil današnji žreb na sedežu Nogometne zveze Slovenije.

V boju za pokalno lovoriko je sicer še 16 klubov, od tega šest prvoligaških. Že zdaj je jasno, da se bodo v četrtfinale prebili maksimalno štirje prvoligaši, potem ko je žreb spojil kar štiri izmed šestih preostalih prvoligašev. Povsem prvoligaški par v pokalu je še Maribor - Kalcer Radomlje, medtem ko je Mura izvlekla Čardo Martjance, Rogaška pa Nafto.

Tekme bodo 6. marca 2024.

* Pari 1/8 finala pokala Pivovarne Union:
SIJ Acroni Jesenice - Gorica
Maribor - Kalcer Radomlje
Čarda Martjanci - Mura
Beltinci Klima Tratnjek - Avto Rajh Ljutomer
Podvinci - Triglav Kranj
Nafta 1903 - Rogaška
ZASE Videm - Ilirija 1911
Olimpija Ljubljana - Koper

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.