Zubizarreta: "Villa ostaja"

Foto: EPA
Foto: EPA
Športni direktor Barcelone Andoni Zubizarreta je zavrnil namigovanja, da naj bi Katalonci v zimskem prestopnem roku prodali napadalca Davida Villo.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec v zgodovini španske nogometne reprezentance David Villa si po polletni odsotnosti zaradi zloma noge ne uspe zagotoviti stalnega mesta v začetni enajsterici Barcelone.

Zaradi tega so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi Villa v zimskem prestopnem roku utegnil zapustiti vrste katalonskega velikana, angleški mediji pa so dvignili veliko prahu, ko so zapisali, da si želi v svoje vrste 31-letnega napadalca pripeljati londonski Arsenal.

Športni direktor Barcelone Andoni Zubizarreta pravi, da Villa do naslednje zime zagotovo ostaja v Barceloni. "Zagotovo ga bomo zadržali. Spomnite se, da je Barcelona klub, ki svoje zvezde januarja ne prodaja. David je igralec, ki moštvu prinaša zadetke. Po vrnitvi po poškodbi je v dobri formi," je za Canal Plus dejal Zubizarreta.

Villa je v Barcelono prestopil iz Valencie leta 2010, pogodba pa ga s Katalonci veže do leta 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.