Zupan določil ekipo za Kuusamo

Foto: Žurnal24 Matjaž Zupan. (Foto: Boštjan Tacol)
Slovenski smučarji skakalci na čelu z Matjažem Zupanom se vračajo s treningov v Hinzenbachu in Klingenthalu, po katerih je jasno, kdo bo nastopil na uvodnih tekmah svetovnega pokala v finskem Kuusamu.
Oglej si celoten članek

Matjaž  Zupan se je odločil, da na sever Finske v torek odpelje Robija Kranjca, Petra Prevca, Primoža Pikla, Mitjo Mežnarja in Jurija Tepeša. V Kuusamu bo že tradicionalno najprej na sporedu ekipna preizkušnja v soboto, 27. 11., dan kasneje pa bo sledila še posamična. S katerimi štirimi skakalci bo Slovenija šla v boj v soboto, bo znano po treningu v Kuusamu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.