Zupančič bo sedel na klop risov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po koncu svetovnega prvenstva elitne skupine v hokeju na letu je Matjaž Kopitar odstopil z mesta selektorja slovenske reprezentance. Zamenjal ga bo Nik Zupančič, ki je bil do zdaj Kopitarjev pomočnik.
Oglej si celoten članek

Nik Zupančič je bil že pred tednom dni prva izbira strokovnega sveta Hokejske zveze Slovenije, danes pa je nekdanji slovenski reprezentant, ki je bil že vse od Kopitarjevega prihoda na mesto selektorja njegov pomočnik, potrdil, da sprejema ponujeno mesto. V minuli sezoni je Zupančič z Jeseničani osvojil tudi naslov slovenskega državnega prvaka.

Pomočnik novega selektorja slovenske reprezentance, ki bo prihodnje leto skušal Slovenijo vrniti v elitno skupino svetovnega hokeja, bo Ivo Jan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.