Županja prepovedala 'žur', to se je zgodilo pred njenim domom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ajax že potrdil lovoriko, slavje pa ni bilo dovoljeno.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Ajaxa so v predzadnjem kolu nizozemskega prvenstva s 5:0 premagali Heerenveen in si tako zagotovili 36. naslov državnih prvakov, drugouvrščeni PSV namreč pred zaostaja za štiri točke. Klub iz Amsterdama je prišel do drugega zaporednega naslova, v zadnjih štirih letih ga je osvojil trikrat.

Navijači so v centru mesta načrtovali proslavo lovorike, a so pri tem naleteli na nepričakovano oviro. Županja Amsterdama Femke Halsema je že pred dvobojem s Heerenveenom slavje prepovedala, kot vzrok pa navedla varnost v središču mesta.

A vse skupaj se ni razpletlo po pričakovanjih prve izvoljene županje v zgodovini mesta. Navijači Ajaxa so 'žur' iz centra Amsterdama le nekoliko prestavili in ga v 'zahvalo' organizirali... pred domom prve mestne dame. 

Foto: Profimedia Ajax

Foto: Profimedia Ajax

Foto: Profimedia Ajax

Foto: Profimedia Ajax

Foto: Profimedia Ajax

Foto: Profimedia Ajax

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.