Zuzulova dokončno brez Sočija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovaška slalomska specialistka Veronika Velez-Zuzulova je dokončno odpovedala nastop na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju, kjer je sodila v ožji krog favoritinj za slalomsko odličje.
Oglej si celoten članek

Tretjo slalomistko minule zime Veroniko Velez-Zuzulovo namreč čaka operativni poseg, s katerim ji želijo obnoviti raztrgane križne vezi v poškodovanem levem kolenu.

Usodni Hintertux

Devetindvajsetletna Slovakinja, nekdanja mladinska svetovna prvakinja, v minuli zimi tretja v skupni razvrstitvi slaloma ter zmagovalka slaloma v Semmeringu in paralelnega slaloma v Münchnu, si je oktobra na treningu na ledeniku Hintertux v Avstriji hudo poškodovala križne vezi.

Ker gre za zelo resno poškodbo, ne obstajajo niti najmanjše možnosti za nastop v Sočiju. Slovakinja je v minuli sezoni v slalomskem seštevku zaostala le za Američanko Mikaelo Shiffrin in Slovenko Tino Maze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.