Zver na begu pred policijo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tomislav Spahović, najznamenitejši bosanski MMA borec, je poskrbel za največji športni škandal v BiH.
Oglej si celoten članek

MMA borec Tomislav Spahović je osumljen za umor 32-letnega Amila Geca in trenutno beži pred zakonom. Gec je umrl zaradi poškodb, ki jih je urpel v petkovem streljanju, ko so ga napdli v njegovem vozilu, eden od strelov pa ga je zadel v glavo. Šlo naj bi za izterjavo dolgov.

Glavni osumljenec za napad je Spahović, ki ga v svetu MMA poznajo tudi pod nadimkom "Bosanska zver", policija pa išče še eno osebo, ki naj bi sodelovala v streljanju. Za Spahovićem je že razpisana tiralica, v priporu pa je njegova partnerka Melisa Musić, ki naj bi borcu pomagala pri begu. Njen odvetnik trdi, da ni bila v stiku z osumljencem.

Spahovićeva mama Silvana je prepričana, da njen sin ni bil udeležen v obračun: "Z vso odgovornostjo trdim, da moj sin nima nič s tem, Geca sploh ni poznal. Moj sin ni v begu, ni važno, kje je zdaj, javil se bo. Resnično ne želim, da pišete takšne reči o njem. On je športnik, dokazal bo, da je nedolžen. Ima dovolj denarja, zakaj bi jih zahteval od drugega? Tudi sama sem mu dala denar, saj sem prodala hišo v Nemčiji in stanovanje v Sarajevu," je  Spahovićeva izjavila za Dnevni Avaz.

Spahović je zelo nevaren tudi v ringu.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:18 26. April 2016.

    In sedaj živi v drvarnici pri svojem poštenem sinu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.